Mala Kme

Jedrenje, komarci i obiteljska idila

Malo prije ponoći dolazi M kući sa cuge s kumom, malkoc napižđen jer mu cijela ekipa s curama ide na jedrilicu a njega nisu ni zvali. Pa normalno da te nisu zvali, di ćeš na jedrilicu s dvoje male djece?

Mrgud se mrgodi i dalje, ja mu u maniri dosadne ženice objašnjavam kako on ima nešto neprocjenjivo što oni nemaju i kako može bit sretan. U tom trenu nešto neprocjenjivo se budi četvrti put i opet cica, pelena mu već krcata a još nije ponoć.

M zaspao na kauču pa je propustio još 4 buđenja do 3.32 ujutro, kad se nešto neprocjenjivo osmi put u snu namontiralo na puzanje i odgmizalo do ruba krevetića, drmnulo glavom i probudilo. Pa probudilo i sestru. I počelo se smijati kao da je podne.

Ustajem, dok tražim dudu opizdim malim prstom, na kojem je taman dan prije procvjetala zanoktica, u rub krevetića. Ništa, odvedem Puzachua M-u u boravak da Malu Kme ne razbudi do kraja, ovaj naprosto oduševljen napokon shvaća da je obitelj ljepše imati nego jedriti 10 dana se ekipom… ja se vraćam u sobu, taman sklopit oči kadli…

Zzzzzz… Fckn komarac. Prvi i jedini ove godine.

Spavala 3 sata, sad čekam da mi cigla padne na glavu, mozak bi me od tog manje bolio. Puzachu je i dalje budan. A što ima kod vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published.