Mala Kme

Jebemumater, u kurac.

33. Triestri godine svoga života bila sam fino, dobro odgojeno djevojče, žena, majka, kraljica ili štoveć.

Pregrmjela sam takva fina ne baš lijep razvod staraca; peripetije s jednim pa s drugim kad su na pragu četrdesete prolazili drugi pubertet i mislili da sam im baš ja najnaj psihić (pogrešno); preživjela jednog profesora latinskog koji je i vlastitog sina rušio na popravnom i jednog koji nas je volio gađati ključevima, izdržala i Malu Kme koja se prepucava s materom otkako je glavom provirila iz mog međunožja; prošla kroz dva poroda bez lijekova protiv bolova i višemjesečne prisilne nejebice iza toga.

Najgora psovka bila mi je kvragu.

E, onda se rodio Cicachu. I jebemumater, počela sam psovati.

Evo nas u sedmom mjesecu u kojem, pizda mu strinina, nije spavao dulje od dva sata u komadu. Noću i danju, taj mali najslađi seronja je baždaren na jebenih sat do dva spavanja, nakon kojih se obavezno budi. Često i nakon samo 20 minuta, dabogda mu svi autići u rikverc vozili.

Načitala sam se u životu toliko da mi MM i brat imaju PTSP od nosanja mojih knjižurina iz jednog podstanarskog stana u drugi, ali jebeš mi sve ako postoji izraz koji bi bolje opisao da me to moje prelijepo, pametno, napredno dijete svakodnevno sretno i veselo jebe u (zdrav?) mozak. Pizdek moj mali najdraži.

Apsolutno sam sigurna da nema tog kočijaša koji psuje gore od neispavane matere nakon 7 mjeseci nespavanja, dojenja, pelena, kakica, bljuckanja i inih ljepota. Štoviše, sigurna sam da su upravo majke originalne autorice bar pola tih psovki.

Bed je što sam 99 posto vremena okružena malom djecom, pred kojima ipak pazim sto pričam, pa onda sočno opsujem tek kada sam solo s MM-om ili sama sa sobom.

MM misli da je to baš seksi.

Ja si samo mislim kako sam uludo potrošila tolike godine, a sad djeci više ne mogu reći jebemtimater. Nezgodno skroz, u kurac.

Pardon my french.

Leave a Reply

Your email address will not be published.