Mala Kme

Dragi sine…

Dragi sine, pisem ti ovo pismo u nadi…
Ma, zajebi to.

Gle mali, da ti mater nes objasni. Znaci, spavanje. Mozda ti do sad to nije nitko rekao, ne znam, ali kuzis, krevet ne grize. Majkemi.
Plahta i deka nisu cudovisni demoni utekli samom djavlu iz krila pa da ih moras nogama tako samarat, znas? 
A bogme ni sestra, stari ti i mater nisu pali andjeli losih nakana pa da ih po citavu noc vristanjem nastojis istjerat iz sobe. Da jesu, utekli bi vec odavno, matereti.
U tvom kreveticu se ne mnoze biljke ljudozderke ni krvolocne azdaje, nema unutra cak ni krvopija iz vlade da ga se tako uzasavas. Nema. N E M A.
I jos nesto. Znam da ti to jos nije jasno jer odbijas jest sve osim jogurta i smeca kojeg skupis s poda, ali materina cica se nocu ne transformira u zvakacu, ni u kotlet niti u punjenu pljeskavicu. Koliko god je ti natezao, zvakao i pestao. 
A kad se probudis, ne moras jos zatvorenih ociju panicno pokusavat utec preko ruba kreveta ko da te svi vrazi gone, pa da i ja jedno jutro ne moram panicno izvadjat kaskaderske akcije spasavanja letece djece.
Sad kad smo to rijesili, os veceras zaspat kao covjek i spavat ko beba? De probaj, ne boli. Jer, znas, ja sam umorna ko pas.
Unaprijed zahvalna
Mater

Leave a Reply

Your email address will not be published.