Mala Kme

Na muci se poznaju junaci

Dok si balavi mulac, ultimativni dokaz ljubavi ti je kad te navlaci za kecke i prvu te gadja u granicaru.

Onda malo narastes pa ti je ultimativni dokaz ljubavi utopit se ko zadnji idiot nakon sto vam je brod zakacio ledenu santu. Umjesto da ste se lijepo grijali tijelo o tijelo na onoj dascurini.

Kad jos malo narastes, ultimativni dokaz ljubavi ti je romanticna vecera i cinjenica da je sposoban slusati te kako dva sata pricas o svojim planovima za buducnost. To ujedno moze bit dokaz i da je gluh, doduse.

Onda ti je ultimativni dokaz ljubavi ono kad te Khal Drogo odvede u pustinju a ti mu rodis male zmajeve. Jbg, nije neka romantika ali Drogo je Drogo.

E, tu negdje stvari postanu ozbiljnije. Znas pouzdano da te voli jer se ponudi da ce presvuc ukenjanu pelenu, u 4 ujutro 83716694. vecer za redom nosa uplakanu bebu iako se ustaje u 6, izvadi novu rolu wc papira kad potrosi staru i sjeti se da se carape bace u kosaru, a ne kraj nje.

Mi smo u ovoj zadnjoj fazi. Poznajemo se od one prve, kad me u prvom osnovne izbacivao u granicaru. Kasnije je teta u cvjetarni znala nas datum jer mi je svakog mjeseca kupovao ruzu. Godinama. Za nase najromanticnije Valentinovo mi je na posao dao dostaviti hamburger. Tu sam znala da smo stvoreni jedno za drugo.

Trenutno mi je ultimativni dokaz ljubavi ova fotka. Covjek se tjednima ubija od posla da nama bude ljepse. Tu je brusio stropne grede, njih valjda milijun. Pravi, zivotni junaci ne potonu s Titanicom, nego ostanu i bore se svaki dan. To je ono najteze.

Volim ovog grintavog, prasnjavog mulca. Jos od one prve faze kad je od mene prepisivao zadacu, pa sve do ovih dana kada gledam kako mu se smiju bore oko ociju. Sve je lakse s njim, cak i bore uzgajat.

Na Valentinovo i na svaki dan.

Moj. Volem. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.