Mala Kme

Južina je, jebiga

Juzina je, jbg. Nisam najbolje volje i fali mi ona stara ja.

Ona koja se smijala ko blesava kad bi je skakljali po stopalima, kuhala, prala i usisavala s knjigom pod nosom kad je bilo napeto, do 3 ujutro pisala price i citavu noc gledala kako vani sijeva.

Fali mi i ona mala ja koja je mislila da moze postati slavna tenisacica i koja je trcala po kuci s pelerinom na glavi umjesto duge kose koju joj je mama uvijek sisala.

I ona sto je imala vremena satima setati uz more, gubiti se mirisima starih knjiga gradske knjiznice, traziti price u oblacima i sudbine u zvijezdama i u sutu pogledati tri sezone Prijatelja. 

Najvise mi fali ona koja je uvijek vidjela nesto dobro u svima i svemu, koja je znala da ce sve biti u redu i gurala naprijed i kad bi svi drugi zapeli.

Ova aktualna je neka cangrizava baba kojoj nista ne valja, stalno gundja i kuka, non stop pere, cisti i sprema i vjecito nesto prigovara. Dosadna je i rascupana, s podocnjacima do koljena i djecjim smrkljima na trenirci. Nije bas ni olicenje optimizma i vjecito je umorna. Ne poznajem je najbolje i ne zelim je ni upoznavati, dabogda prosla prije nego li je i dosla.

Jbg, juzina je. Valjda ce uskoro okrenuti na buru. 

PS A i ti ljeto, jebemlitisunce, gdje si zapelo do sad?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.